Ανάκτηση Δεδομένων

Πάντα να σχεδιάζετε το μέλλον.

pexels-photo-842567

Μία επιχείρηση που γρήγορα ξεπερνά μία φυσική καταστροφή ή ψηφιακή επίθεση εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες και ξεχωρίζει στην αγορά.

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες ανάκτησης Consultit είστε προστατευμένοι από κακόβουλες ψηφιακές επιθέσεις (τείχος προστασίας Firewall), φυσική καταστροφή (back up & restoration) ή ανθρώπινο λάθος.

security-protection-anti-virus-software-60504

Η ConsultIT είναι επίσημος συνεργάτης με την StorageCraft και με τα εξειδικευμένα εργαλεία της υλοποιούμε αξιόπιστα έργα αντιγράφων για οποιαδήποτε συσκευή (server, desktop, laptop, SQL) τοπικά ή σε υπηρεσία cloud.

Μέσω StorageCraft αξιοποιούμε στο έπακρο το χώρο αποθήκευσης δεδομένων θέτοντας προσαρμόσιμες πολιτικές διατήρησης και κανόνες ενοποίησης για τα παλαιότερα αντίγραφα ασφαλείας. Έτσι θα μπορείτε να κρατήσετε τα παλαιά αντίγραφα ως ιστορικό και έχετε περισσότερο χώρο για τα τωρινά δεδομένα. Τέλος, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν δεν πραγματοποιηθεί backup, μια συσκευή δεν έχει αποθηκευτικό χώρο ή παρουσιαστεί οποιοδήποτε άλλη δυσλειτουργία.

Σας παρέχουμε λύσεις ανάκτησης δεδομένων με τεχνογνωσία, πρακτικά εργαλεία και εφαρμογές που εγγυώνται την αδιάλειπτη λειτουργία σας, για να μπορείτε να είστε ήσυχοι ανά πάσα στιγμή.

Το εξαιρετικά καταρτισμένο και ενημερωμένο προσωπικό μας θα μελετήσει τον υφιστάμενο εξοπλισμό σας, και μαζί θα καταστρώσετε σχέδιο δράσης προστασίας.
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  ΣΟΥΛΙΟΥ 121, 173 42
  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  ΤΗΛ: + 30 210 26 39 670
  ΦΑΞ:+ 30 210 26 39 678
  ΚΙΝΗΤΟ: + 30 6934 261 404

  EMAIL

  info@consultit.gr