Γνωρίστε την ConsultIT

Η ConsultIT ιδρύθηκε το 2007, και παρέχει συμμόρφωση GDPR, υπηρεσίες cloud, software, hardware και digital marketing καλύπτοντας έτσι τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι!

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι για εμάς ιδιαίτερο και  μοναδικό είτε πρόκειται για συμμόρφωση GDPR σε ιατρεία, είτε για έργο ανάκτησης δεδομένων σε έναν οργανισμό.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ανησυχίες σας σχετικά με την τεχνολογία της δουλειάς σας? Έχετε τα δεδομένα σας προστατευμένα σε cloud υπηρεσία?

Τι χρειάζεστε ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εποχής μας? Χρησιμοποιείτε το digital marketing ώστε να ανεβάσετε τις πωλήσεις σας και να αυξησετε το μόνιμο πελατολόγιό σας?

Στην ConsultIT θα σας ακούσουμε ξανά και ξανά μέχρι να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας και μετά θα σχεδιάσουμε την πιο κατάλληλη ΙΤ λύση.

Για εμάς, IT υποστήριξη σημαίνει ότι δίνουμε απαντήσεις και λύσεις που πραγματικά χρειάζεστε χωρίς να σας φορτώσουμε με περιττά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η συνεργασία μας θα αποτελεί πηγή έμπνευσης και ασφάλειας στη δουλειά σας και όχι μια απλή τοποθέτηση εξοπλισμού ή antivirus.

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Η ομάδα μας διαθέτει ανώτατες σπουδές στην Ελλάδα, την Αγγλία και τις ΗΠΑ,
εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία σε όλους τους κλάδους της Πληροφορικής.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ
CEO & Founder

6934261404

ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
Super Cool Technician

6932309550

Ψάχνετε για ΙΤ υποστήριξη?

Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Πώς επιλέγετε τη σωστή τεχνολογία για την υποστήριξη της επιχείρησής σας; Με την ταχύτητα που αλλάζουν τα τεχνολογικά εργαλεία στην εποχή μας, αυτό είναι ένα κρίσιμο ζήτημα. Στην ConsultIT, ξεκινάμε με τον εντοπισμό και την ιεράρχηση των επιχειρησιακών αναγκών σας και φτάνουμε έως τις διαδικασίες που αφορούν στον τελικό πελάτη. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της ConsultIT, αποτελούν μέρος της ολοκληρωμένης προσφοράς υπηρεσιών πληροφορικής και ταυτόχρονα το πρώτο βήμα για μια αποτελεσματική τεχνολογική λύση.
Χρήσιμες ιδέες

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η ConsultIT υποστηρίζει οργανισμούς και επιχειρήσεις με καινοτόμες ιδέες βασισμένες στη συνεχή εκπαίδευση της ομάδας μας και την παρακολούθηση των εξελίξεων γύρω από την τεχνολογία της Πληροφορικής.

Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο για εσάς. Στην ConsultIT εφαρμόζουμε σήμερα, τεχνολογίες ικανές να στηρίξουν την επιχείρησή σας και αύριο.

Οικονομικές λύσεις

IT υποστήριξη για εμάς δε σημαίνει ατελείωτες δαπάνες εξοπλισμού και υπηρεσιών αλλά επιλογές που βασίζονται στο δικό σας προϋπολογισμό.

Να θυμάστε ότι η χάραξη της σωστής στρατηγικής αποφέρει πραγματική οικονομία, καθώς οι ΙΤ λύσεις που προσφέρουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν μακροπρόθεσμα.

Οι Πελάτες μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  ΣΟΥΛΙΟΥ 121, 173 42
  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  ΤΗΛ: + 30 210 26 39 670
  ΦΑΞ:+ 30 210 26 39 678
  ΚΙΝΗΤΟ: + 30 6934 261 404

  EMAIL

  info@consultit.gr